Lemuria Lumina - Refugium Toscana

Over mij

Mijn naam is Roy.

 

Hartelijk dank voor jouw bezoek aan mijn website.

 

Mijn persoonlijke ervaring met weer gezond worden en de uitdagingen waarvoor ik gesteld werd, hebben mij ertoe gebracht alles in het werk te stellen om als zelfstandig leraar, trainer en begeleider mij in te zetten voor de gezondheid van anderen.

 

De medische wetenschap heeft vele namen bedacht voor situaties met betrekking tot de gezondheid waarbij wij voor uitdagingen worden gesteld. En wij geloven dat wij deze namen moeten dragen, dat wij deze namen zijn. Wij maken deze namen tot een deel van ons zijn, van ons leven.


Wanneer gezondheid bovenaan op onze wenslijst staat, is de volgende zin van groot belang:

 

”Wanneer wij blijven doen wat we altijd al hebben gedaan, krijgen wij dat wat we altijd al hebben gekregen”.

 

Ik ben expert in het vinden van nieuwe wegen in denken en doen, en dat wil ik graag met jou delen. Hiervoor breng ik 20 jaar ervaring mee en een veelvoud aan begeleidingsmogelijkheden.

 

Meerdere en zeer verschillende opleidingen, cursussen en trainingen vormen de theoretische basis voor mijn werk met cliënten. Mijn persoonlijke ervaringen en de ervaringen met mijn cliënten in de afgelopen 20 jaren vormen de praktische basis voor mijn werk in het heden. Ik zet mijn 6 zintuigen in om het gewenste - buitengewone - resultaat te behalen. Een buitengewoon resultaat vereist een buitengewone inzet van cliënt en begeleider.

“Wonderen bestaan en een ieder van ons mensen is in staat ze te laten gebeuren.

Binnen één seconde, … en soms duurt het iets langer.”

                                                                                                                                    Roy della famiglia Kopp