Lemuria Lumina - Refugium Toscana

Over mij

Mijn naam is Roy.

Ik ben onderzoeker, begeleider en behandelaar voor het Project “Academy roykopp.com”, en president van vereniging “Lemuria Lumina” (ZVR 1802350763). Ons thuis is de zuidelijke Toscaanse Maremma, Italië. We hebben een vereniging opgericht genaamd Lemuria Lumina en het landgoed waarop we wonen heet Refugium Toscana. Het is een veilige plek voor mensen die opnieuw willen leren om gezond, vrij en in soevereiniteit te leven.

 

Mijn regulier medische en alternatief medische opleidingen en mijn 30-jarige ervaring met onderzoek, begeleiden en behandelen vormen de basis voor de Intensief Begeleiding die ik aanbied.

Mijn persoonlijke ervaring met weer gezond worden en de uitdagingen waarvoor ik gesteld werd, hebben mij ertoe gebracht alles in het werk te stellen om als onderzoeker, begeleider en behandelaar mij in te zetten voor de gezondheid van anderen.


De medische wetenschap heeft vele namen bedacht voor situaties met betrekking tot de gezondheid waarbij wij voor uitdagingen worden gesteld. En wij geloven dat wij deze namen moeten dragen, dat wij deze namen zijn. Wij maken deze namen tot een deel van ons zijn, van ons leven.

Wanneer gezondheid bovenaan op onze wenslijst staat, is de volgende zin van groot belang:

 

”Wanneer wij blijven doen wat we altijd al hebben gedaan, krijgen wij dat wat we altijd al hebben gekregen”.

 

Ik ben expert in het vinden van nieuwe wegen in denken en doen, en dat wil ik graag met jou delen. Hiervoor breng ik 30 jaar ervaring mee en een veelvoud aan begeleidingsmogelijkheden.

Ik zet mijn 6 zintuigen in om het gewenste - buitengewone - resultaat te behalen. Een buitengewoon resultaat vereist een buitengewone inzet van cliënt en begeleider.

“Wonderen bestaan en een ieder van ons mensen is in staat ze te laten gebeuren.

Binnen één seconde, … en soms duurt het iets langer.”

                                                                                                                                    Roy K o p p