Accademia

Mijn Diensten

Samen vinden we de juiste oplossing voor jou! Bekijk hier een overzicht van mijn diensten en kies de begeleiding die het beste bij jou past. Als je vragen hebt of niet weet welke begeleiding je moet kiezen, neem dan contact met me op - ik help je graag.

Intensiefbegeleiding Online / Presentie

Drie maanden lang, een uur in de week, begeleiding via ZOOM (of Jitsi, Skype, Telegram, Whatsapp), of hier in de praktijk. Dertien uur tijd om met nieuwe inzichten en vaardigheden te spelen.

Om oude patronen los te laten en krachtige hulpbronnen in te schakelen met gemak en genot.

Bij het Intensief pakket komen gratis meditaties en een kosteloze email- en telefoonservice bij tussentijdse vragen.

Intensief-Retreat 1 op 1 Begeleiding

Een of meerdere weken Intensief Begeleiding met verblijf op Lemuria Lumina, Refugium Toscana. Vijf maal per week Dao-Yin (Qigong) of Yoga en zes maal per week begeleidingsgesprekken en lichaamswerk.

Minimum één week tot maximaal 13 weken.

Ervaar “La Dolce Vita” bij ons in Italie en leg de Basis voor een “Vita Nuova”, een nieuwe levenswijze, in gezondheid en geluk.

Begeleiding Online / Presentie

Neem tijd voor jezelf. Om duidelijk te krijgen op welke manier jij jezelf saboteert en wat jouw zwakken en sterke vaardigheden zijn.

Een sessie duurt 60 minuten. Je kunt zoveel sessies boeken al je wilt. De sessies vinden plaats per ZOOM (of Jitsi, Skype, Telegram, Whatsapp), of hier in de praktijk.

Ik geloof in wat ik doe. En ik wil je steunen in wat je nodig hebt. U zult bij mij geen starre en onbuigzame processen aantreffen - ik bied individuele oplossingen om een vlotte en ongecompliceerde samenwerking mogelijk te maken. Ik pas mijn aanbod aan uw wensen en doelstellingen aan. Als u op zoek bent naar creatieve en individuele manieren om uw evenwichts-, gezondheids- en levensdoelen te bereiken, dan bent u bij mij aan het juiste adres - ik zal u verrassen met een unieke oplossing.

Werk samen met mij

Zoekt u iemand met ervaring en de juiste vaardigheden om u stap voor stap weer op weg te helpen?