Academie


Health Life Change

Mijn werk bestaat uit het begeleiden van clienten op hun weg naar (meer) Gezondheid, succes en geluk. Hiervoor beschik ik over verschillende behandeltechnieken en een ruime, 16-jarige ervaring. U als client kunt bepalen op welke manier de begeleiding plaatsvind.

De mogelijkheden zijn de volgende:

HLC Anamnese

De Anamnese is de eerste Sessie waarbij uw Gezondheidssituatie in kaart wordt gebracht. Deze Anamnese vormt de basis voor verdere begeleiding.

Health Life Check®

De Health Life Check® is een uitgebreide test waarbij uw Gezondheidssituatie in kaart wordt gebracht. Met de uitkomsten van deze test kunt u bij mij verdere begeleiding boeken of u door een andere therapeut laten begeleiden.

HLC 3 maanden Intensief Begeleiding

Deze Intensief Begeleiding kan in de praktijk plaatsvinden of via Skype/Zoom. Duur van de Intensief Begeleiding is 3 maanden, met 8 of 13 Intensief Sessies. Indien nodig kan deze Begeleiding verlengd worden.

HLC Intensief Retreat

Een Intensief Retreat is een Begeleidingstraject van 3 of 5 aaneengesloten dagen waarbij u als client bij ons intern verblijft. Naast behandeling maakt u kennis met onze manier van leven.

HLC Gezondheidsbegeleiding

Dit kan een sessie in de praktijk zijn of een Skype-of Zoom-Sessie. Aan het einde van een sessie wordt dan gekeken of een vervolg nodig is.

HLC Voedingsadvies

HLC Voedingsadvies

Bioresonantie Behandeling

Bioresonantie behandeling

Shiatsu- & Reiki-behandelingen

Shiatsu & Reiki

Dao-Yin

Dao-Yin is de oorspronkelijke naam van Qi gong, en wordt met  “Qi leiden en de ledematen strekken” vertaald. Deze vertaling verwijst naar de twee basiscomponenten van zelfgenezing: De Ademhaling en Lichamelijke Beweging.

Equine Shiatsu

Equine Shiatsu - Shiatsu voor paarden.

Accupunctuur zonder naalden. Shiatsu is een traditioneel japanse behandelmethode welke gebaseerd is op druk en stretching, en welke in het bijzonder ook voor paarden geschikt is.