Health Life Change Intensief

Mijn werk bestaat uit het begeleiden van clienten op hun weg naar (meer) Gezondheid, succes en geluk. Hiervoor beschik ik over verschillende behandeltechnieken en een ruime, 15-jarige ervaring. U als client kunt bepalen op welke manier de begeleiding plaatsvind.

De mogelijkheden zijn de volgende:

HLC Intensief Anamnese

De Intensief Anamnese is de eerste Intensief Sessie waarbij uw Gezondheidssituatie in kaart wordt gebracht. Deze Intensief Anamnese vormt de basis voor verdere begeleiding.

HLC Intensief Sessie

Dit kan een Intensief Sessie in de praktijk zijn of een Skype-Intensief-Sessie. Aan het einde van een Intensief Sessie wordt dan gekeken of een vervolg nodig is.

HLC Intensief Begeleiding

Deze Intensief Begeleiding kan in de praktijk plaatsvinden of via Skype. Duur van de Intensief Begeleiding is 3 maanden, met 8 of 13 Intensief Sessies. Indien nodig kan deze Begeleiding verlengd worden.

HLC Intensief Retreat

Een Intensief Retreat is een Begeleidingstraject van 3 of 5 aaneengesloten dagen waarbij u als client bij ons intern verblijft. Naast behandeling maakt u kennis met onze manier van leven.

Health Life Check®

De Health Life Check® is een uitgebreide test waarbij uw Gezondheidssituatie in kaart wordt gebracht. Met de uitkomsten van deze test kunt u bij mij Intensief Sessie, -Begeleiding of -Retreat boeken of u door een andere therapeut laten begeleiden.

HLC Shiatsu- & Reiki-Intensief