Over mij

Mijn naam is Roy.

 

Ik ben een begeleider, onderzoeker, mentor, leraar en behandelaar.

Samen met mijn vrouw Martina woon ik in de zuidelijke Toscaanse Maremma, Italië. We hebben een vereniging opgericht genaamd Lemuria Lumina, en het landgoed waar we wonen heet Refugium Toscana.

Het is een veilige plek voor mensen die willen leren weer gezond, vrij en soeverein te leven.

Elk begin is een uitdaging! De weg hierheen was niet altijd gemakkelijk voor mij. Maar ik zou er niets voor de wereld aan veranderen. Mijn ervaringen hebben me gemaakt tot wat ik nu ben - en ik heb van mijn fouten geleerd. Mijn cliënten kunnen daar vandaag van profiteren.


Mijn Motivatie

Passie en een positieve drive voor elke dag. Het doet me groeien met elke nieuwe uitdaging en zo nieuwe doelen bereiken.

Mijn Visie

Als je gelooft in wat je doet, kun je grootse dingen bereiken. Dat is de reden waarom ik je wil helpen je doel te bereiken.

Mijn Verhaal

We hebben allemaal een passie voor iets. Dit is mijn passie! Ik ben er op jonge leeftijd mee begonnen en ben in de loop der jaren steeds beter geworden. En ik leer elke dag iets nieuws.


Wanneer gezondheid bovenaan op onze wenslijst staat, is de volgende zin van groot belang:

 

”Wanneer wij blijven doen wat we altijd al hebben gedaan, krijgen wij dat wat we altijd al hebben gekregen”.

 

Ik ben expert in het vinden van nieuwe wegen in denken en doen, en dat wil ik graag met jou delen. Hiervoor breng ik 30 jaar ervaring mee en een veelvoud aan begeleidingsmogelijkheden.

Ik zet mijn 6 zintuigen in om het gewenste - buitengewone - resultaat te behalen. Een buitengewoon resultaat vereist een buitengewone inzet van cliënt en begeleider.

“Wonderen bestaan en een ieder van ons mensen is in staat ze te laten gebeuren.

Binnen één seconde, … en soms duurt het iets langer.”

                                                                                                                       Roy K o p p